A csapat

A PépörFlávörz egy kis lelkes csapat, aminek a tagjai a hétköznapokon dokumentumokat iktatnak, marketingstratégiákat készítenek, és cikkeket szerkesztenek – egy-egy hétvégére azonban lelkes tündérekké változnak, hogy varázslatossá tegyék egy jegyespár legszebb napját. 

A szokványos 2 dimenziós papírlapokból egyedi, ragyogó, bájos vagy éppen formabontó díszeket álmodunk meg, majd azokból hetek-hónapok alatt több százat vagy ezret elkészítünk, hogy azután egyetlen napra és estére mesés helyszínné varázsoljunk egy-egy éttermet, bisztrót, kertet. 

Kedves hobbi ez a számunkra, amibe 120 %-osan beletesszük magunkat –  a szenvedély hajt bennünket, hogy valami szépet hozzunk létre, és ezzel másoknak is emlékezetes élményt adjunk. 

Úgy gondoljuk, hogy bár egy asztaldísz lehet csak szép, lehet csak funkciót betöltő, egy kis tervezéssel lehet jelentést hordozó és egyedi is. A kézzel készített papír dekorációk mindegyikét úgy hajtogatjuk, hogy a legapróbb részleteiben is tükrözze a jegyespár személyiségét.

Kilépünk a sablonból, nem ismerünk standardeket, csak történetekből dolgozunk. A jegyespár történetéből, amit egy napra a papírhajtogatás művészetén keresztül keltünk életre.