Rólunk

Egy asztaldísz lehet csak szép, lehet csak funkciót betöltő. De egy kis tervezéssel lehet jelentést hordozó és egyedi is. Ebben segíthet nektek a Pépör Flávörz. Kilépünk a sablonból, nem ismerünk standardeket, csak és kizárólag történetekből dolgozunk.

Mindenki egyedi esküvőről álmodik. Olyanról, ahol a meghívón, a ruhán, a virágokon és az asztaldíszen át mindenhol az ifjú pár története tükröződik. Beltéri vagy kültéri? Zenekar vagy DJ? Hercegnős vagy modern? Rengeteg kérdés merül majd fel benned, amikor elkezded szervezni az esküvődet. Végeláthatatlan hetek, hónapok telnek el, míg a gondos szervezés eredménye összeáll a nagy napon és egészben láthatod azt az eseményt, amiről addig csak álmodtál.

Ugye nem szeretnél csalódni?

Mint minden rendezvényen itt is a részletek finomra hangolása adja majd a kerek egészet, és árnyalja azt a képet, amit évtizedek múlva fényképeken és videókon elevenítetek fel az unokáknak.

Egy asztaldísz lehet csak szép, lehet csak funkciót betöltő. De egy kis tervezéssel lehet jelentést hordozó és egyedi is. Ebben segíthet nektek a Pépör Flávörz. Kézzel készített papír dekorációink mindegyikét úgy hajtogatjuk, hogy a legapróbb részleteiben is tükrözze a személyiségeteket.

Kilépünk a sablonból, nem ismerünk standardeket, csak és kizárólag történetekből dolgozunk. A ti történetekből, amit egy napra a papírhajtogatás művészetén keresztül keltünk életre. Ha szeretnéd megosztani velünk a szerelmed történetét, hogy azt papírból életre keltsük az esküvőtökön, minden kötelezettségtől és díjtól mentesen készítjük el javaslatunkat.